Boliger og tomter i Valnesfjord

I perioden 2013-2016 hadde Fauske kommune med sitt Bolystprosjekt/Valnesfjord nærmiljøutvalg som motor i lokalsamfunnet, hatt særlig fokus på tilflytting og trivsel.

Ønsker du å finne deg en tomt eller bolig i Valnesfjord? På denne siden har vi listet opp noen av de prosjektene som er i gang i bygda. I tillegg vil de fleste hus som selges legges ut på Finn.no.

 

Følg med her for å finne hus til salgs!

Følg med her for å finne tomter til salgs!

Bygge nytt?

Det finnes flere tomtealternativer for deg som ønsker å bygge nytt hus.Nedenfor finner du informasjon om feltet Hageneshaugen. Det er for øyeblikket ingen ledige, kommunale tomter i Valnesfjord, men Fauske Kommune planlegger utbygging på Furnes.

«Nøkkelferdige» boliger kan også tilbys. Bodø Boligbyggerlag har startet prosjektering av nytt borettslag på Strømsnes.

hageneshaugen

Et helt spesielt boligfelt, i gangavstand, ca 1 km, fra Strømsnes. Feltet ligger nær Kosmovannet, på en haug som gir utsikt i alle retninger. Barnevennlig boligfelt da det ikke er gjennomgangstrafikk. Prisene varierer fra 550 kr pr m2 til 630 kr pr m2. Tomtene er fra 670 m2 opp til 1200 m2 og har nausttomt. Kontaktinfo: SWENOR AS/ Algun tlf: 454 92 901.

 

 

Strømsnessletta. 

Bodø Boligbyggerlag planlegger bygging av fem tomannsboliger på Strømsnessletta. Det er snakk om tre-roms boenheter på ca 75 kvm. Livsløpstandard med alt på en flate og solrike terrasser. Borettslaget vil være sentralt plassert på Strømsnes med kollektivtransport, kiosk og nærbutikk i umiddelbar nærhet.

Leilighetene vil inngå i et borettslag, der minimum innskudd vil være kr 1 036 000, med fellesgjeld på kr 1 554 000. Det vil være mulig å innfri hele fellesgjelden ved kjøp.

BBL tar sikte på å starte bygging i løpet av høsten 2015, med levering av de første leilighetene våren 2016.

Se prospektet her

Les Saltenpostens artikkel om prosjektet her ( krever abonnement på avisen).

Se BBL´s salgsannonse her