Valnesfjord vant fleksible seter

Like før påske fikk Valnesfjord nærmiljøutvalg overrakt en fantastisk gave: 25 seter av typen Gigseat.

Gigseat er en sitteløsning for bruk i skråninger. Setet er oppfunnet og designet av gründer Marianne Texmo. Les mer om setene her.

I forbindelse med Bodø bys jubleumsmarkeringer i hele 2016 stilte gründeren 100 seter til rådighet. Da jubileumsåret var omme, ville hun gi bort de brukte setene til ett eller flere gode formål i bodøregionen. Konkurransen foregikk på facebook.

-Valnesfjord utmerket seg med med stor entusiasme og mye aktivitet på konkurransesiden. Da juryen skulle velge ut hvem som skulle få seter, var det liten tvil om at noen av setene måtte havne her, sier Marianne Texmo, som selv tok turen til Valnesfjord for å overrekke gaven til nærmiljøutvalget.

Nærmiljøutvalget ser for seg at mange ulike miljøer i bygda vil ha glede av setene.

-Bygda er kjent for sine mange utradisjonelle utendørsarrangementer, og vi har stadig bruk for å lage et «plutselig amfi». Det er fantastisk å få en slik gave! Vi betrakter Gigseat’ene som bygdas felleseie, og det er bare å ta kontakt for å få låne dem. Vi tenker i utgangspunktet at de lånes ut til lag, foreninger, skoleklasser, barnehager og arrangører av ulikt slag, og til aktivitet som foregår i bygda, sier leder Hanne Løkås Veigård.

De andre vinnerne, som også fikk 25 seter, er Grønnåsen skole, Mørkvedmarka skole og Vestvatn alpinanlegg.

Bildet er tatt av Arild Bjørnbakk i Saltenposten. Fra venstre ser vi Hanne Løkås Veigård, Øyvind Gundersen, Lise Karbøl Bakkegård, gründer Marianne Texmo i Gigtrigger og Richard Skagen.

Comments are closed.